Michael Cera otkrio da je Ben Affleck trebao glumiti u Barbie, evo zašto je odustao

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Warner Bros.

MICHAEL Cera, zvijezda filmova Scott Pilgrim vs. the World i Barbie, otkrio je u podcastu Happy Sad Confused tko se skoro pojavio u prošlogodišnjem ljetnom blockbusteru Barbie, prenosi The Hollywood Reporter.

Komedija Barbie, u režiji Grete Gerwig, imala je brojne holivudske zvijezde u cameo ulogama, a skoro im se pridružio i dvostruki oskarovac Ben Affleck.

Ben Affleck Foto: EPA

Cera je u filmu utjelovio Kenovog prijatelja Allana, koji se u jednom trenutku bori protiv skupine Kenova. No, poznati glumac je rekao da se on nije ni trebao boriti u toj sceni te da je prvotni plan bio da se tada pojavi Ben Affleck.

"Ja se nisam ni trebao boriti u filmu", izjavio je Cera. "Smijem li reći tko se trebao boriti? To je trebao biti Ben Affleck. Smijem li to reći?"

Ben Affleck trebao se pojaviti u sceni borbe koju možete vidjeti u nastavku, ali morao je odustati od projekta jer je u isto vrijeme radio na svom filmu.

"Rekli su mi: 'U redu, Ben je otišao. Nešto se mora dogoditi ovdje tako da ćeš se ti boriti'", prisjetio se Cera. "Morao sam se baciti na to uz tim kaskadera. Netom prije toga prebolio sam covid, a tražili su me da vježbam, zbog čega sam skoro umro od samog zagrijavanja. Trebao sam leći u prikolicu pa su poslali medicinsku sestru da me pregleda i rekli mi da idem kući. Nakon toga smo imali drugu probu i naučio sam."

Cera je ranije ovog tjedna pričao o tome kako bi bio spreman na spin-off o Allanu te je dodao da mu je najveća inspiracija za Allana bio Hans Moleman iz serije The Simpsons.

Pročitajte više