Ne znate što gledati ovoga vikenda? Predlažemo ovih pet Netflixovih noviteta

Screenshot: YouTube/Netflix

ODABRALI smo neke od najboljih naslova u kojima biste mogli uživati ovog vikenda, uključujući jezivu korejsku dokumentarnu seriju o istinitim zločinima, novu sezonu hit-serije Sex/Life i uzbudljiv britanski show u kojem se natjecatelje ohrabruje da varaju kako bi odnijeli pobjedu.

Vjera i laži (In the Name of God: A Holy Betrayal)

Ako ste ljubitelj dokumentarnih filmova o istinitim zločinima, ovaj korejski naslov je za vas. Serija kroz osam epizoda istražuje jezovite istinite priče o četvero korejskih vođa koji tvrde da su proroci te predstavljaju mračnu stranu bezuvjetnog vjerovanja.

 

Varalice (Cheat)

U ovom kvizu podjednako su važni i pamet i muljaža: natjecatelje se potiče da se varanjem dočepaju novčane nagrade. Postoji samo jedno pravilo: ne daj da te uhvate!

Seks/Život (Sex/Life)

Udanu ženu i majku sustigne smiona seksualna prošlost kad joj se zločesti bivši dečko o kojem ne može prestati maštati ponovno pojavi u životu.

Nismo sigurni što nas čeka u 2. sezoni, ali bit će potrebno nešto posebno da bi nadmašila popularnost prve sezone.

 

Zaljubljivanje i odljubljivanje (In Love All Over Again)

Irene i Julio od samog se početka zaljubljuju, prekidaju i zatim ipak mire. Hoće li ikad uspjeti pronaći svoj sretni završetak? Doznajte u osam epizoda ove španjolske romantične drame.

Otključan (Unlocked)

Ovaj napeti korejski film snimljen je prema knjizi Život jedne žene okrenut je naglavačke nakon što opasan muškarac nađe njezin izgubljeni mobitel te pomoću njega prati svaki njezin korak.

 

Pročitajte više