Netflix je potvrdio da posljednja sezona Krune stiže krajem godine

KRUNA ulazi u novu eru. Prve fotografije dugo očekivane šeste i posljednje sezone serije vode nas u Škotsku početkom 2000-ih. Princ William (Ed McVey) upisuje sveučilište St. Andrews, gdje se nada da će voditi što je moguće normalniji život prije nego što preuzme svoje kraljevske dužnosti. Nije ni svjestan da budućnost za krunu počinje upravo na kampusu kada upozna kolegicu studenticu iz Berkshirea Kate Middleton (Meg Bellamy).

19-godišnjakinja Bellamy se prijavila na audiciju za ulogu Kate Middleton nakon što je na društvenim mrežama vidjela poziv.

Šesta sezona Krune bit će na Netflixu krajem ove godine, a Imelda Staunton ponovno će glumiti kraljicu Elizabetu II. Vraćaju se i Lesley Manville kao princeza Margaret, Dominic West kao princ Charles, Elizabeth Debicki kao princeza Diana, Claudia Harrison kao princeza Anne i Olivia Williams kao Camilla Parker Bowles. Bertie Carvel preuzima ulogu Tonyja Blaira. Salim Daw je Mohamed al Fayed, a Khalid Abdalla je Dodi Fayed. Rufus Kampa i Fflyn Edwards glumit će prinčeve Williama i Harryja u ranijim epizodama, dok će Luther Ford kasnije u sezoni preuzeti ulogu potonjeg.

Pročitajte više