Netflix najavio početak snimanja i glumačku postavu druge sezone popularne serije

Screenshot: Youtube

IZ NETFLIXA su na YouTubeu i društvenim mrežama objavili videozapis kojim su najavili početak produkcije i otkrili glumačku postavu druge sezone popularne serije Wednesday. Kreatori i izvršni producenti, Al Gough i Miles Millar, vraćaju se i u drugoj sezoni, a Tim Burton je redatelj i jedan od izvršnih producenata.

Jenna Ortega će se vratiti kao Wednesday Addams, a svoje uloge reprizirat će i Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez i Luyanda Unati Lewis-Nyawo. U drugu sezonu vraćaju se i Moosa Mostafa, Emma Myers i Georgie Farmer te Fred Armisen i Jamie McShane u gostujućim ulogama, prenosi Variety.

Od novih zvijezda koje se pojavljuju kroz cijelu drugu sezonu glumit će Billie Piper, Evie Templeton, Owen Painter i Noah Taylor. U gostujućim ulogama pojavit će se Christopher Lloyd, Steve Buscemi, Thandiwe Newton, Frances O'Connor, Joanna Lumley, Heather Matarazzo, Haley Joel Osment i Joonas Suotamo. 

Obožavatelji obitelji Addams prisjetit će se da je Christopher Lloyd glumio ujaka Fostera u filmovima 1990-ih godina, iako je Fred Armisen tu ulogu preuzeo u Netflixovoj seriji. Trenutno nije poznato kojeg će lika Lloyd glumiti u nadolazećoj sezoni.

Primjetno je odsutan iz najave Percy Hynes White, koji je u prvoj sezoni glumio Xaviera Thorpea, protiv kojega su prošle godine na društvenim mrežama iznesene optužbe za seksualno zlostavljanje.

Obožavatelji serije oduševljeni Netflixovom najavom

Nakon što su iz Netflixa na društvenim mrežama najavili početak snimanja i glumačku postavu, u komentarima su se javili oduševljeni obožavatelji.

"Kakva odlična najava, ovo je baš super napravljeno u stilu serije!", "Ne mogu vjerovati da se Christopher Lloyd vraća, kakve odlične vijesti!", "Ova najava je ispunjenje snova svih obožavatelja obitelji Addams", "Odlična glumačka postava, jedva čekam drugu sezonu", neki su od komentara.

Pročitajte više