Netflix objavio datum izlaska nove sezone Stranger Thingsa, poznati još neki detalji

Screenshot: Youtube

NAKON tri godine vraća se Netflixova hit serija Stranger Things.

Četvrta sezona serije bit će podijeljena u dva dijela, pri čemu prvi stiže 27. svibnja, a drugi 1. srpnja, objavili su u četvrtak kreatori serije. Najava je uključivala još nekoliko sitnica o seriji, uključujući i činjenicu da će peta sezona biti posljednja, ali i informaciju da to neće biti posljednja priča u svemiru Stranger Thingsa.

Sve ove najave stigle su izravno od Matta i Rossa Duffera, kreatora Stranger Thingsa, u otvorenom pismu obožavateljima. Četvrta sezona uključuje "devet scenarija" i najveća je i najduža sezona u dosadašnjoj povijesti serije, što je jedan od razloga zašto su je Dufferovi odlučili podijeliti na pola. Jedna stvar u pismu nije spomenuta, a to je koliko će točno epizoda biti u svakom dijelu sezone.

Dufferovi su također dali do znanja obožavateljima da je njihov plan uvijek bio završiti popularnu priču za četiri ili pet sezona te uvjeravaju fanove da će to imati savršenog smisla kada vide četvrtu sezonu. Konačno, Dufferovi su dodali da, iako će finale pete sezone označiti kraj jedne priče o Stranger Thingsu, to neće biti kraj šireg svemira.

"Ima još mnogo uzbudljivih priča za ispričati u svijetu Stranger Thingsa, nove misterije, nove avanture, novi neočekivani heroji", rekla su braća Duffer.

Iako planovi još nisu objavljeni, čini se da to znači da bi se spinoffovi Stranger Thingsa mogli naći u Netflixovoj produkciji u bliskoj budućnosti.

 

Pročitajte više