Netflix objavio trailer za psihološku ZF seriju, gledatelji podijeljenih mišljenja

Screenshot: Youtube

POČETKOM idućeg mjeseca na Netflix dolazi intrigantna njemačka miniserija The Signal. Ova napeta psihološka drama ima četiri epizode, a u njoj pratimo misteriju i tragediju koju prolazi obitelj astronautkinje Paule nakon što je nestala u misiji.

Službeni sinopsis serije glasi: "Nestanak astronautkinje tjera njezinu obitelj u bjesomučnu potragu za odgovorima. Ali što više toga otkrivaju, to prijetnja za njih postaje veća, ali i za svijet." U seriji glavne uloge imaju Peri Baumeister kao astronautkinja Paula i Florian David Fitz kao njezin suprug Sven, a emitiranje počinje 7. ožujka.

 

Nakon što je objavljen trailer, ljudi u komentarima imaju podijeljena mišljenja. Nekima radnja djeluje jako zanimljivo, dok drugi pišu da je ovo samo još jedna u nizu serija o svemiru.

"Možda se nešto posebno krije u ovome", "Ovo izgleda jako zanimljivo", "Ovo izgleda jako obećavajuće", "Prema traileru, mislim da bi se ovo moglo svidjeti obožavateljima Interstellara", "Ne znam što misliti o ovome. Nadam se da ima veze s izvanzemaljcima, a ne s nekom politikom ili sličnim", "Nadam se da Netflix neće i ovo otkazati, inače izgleda zanimljivo", "Vidim da se mnogima sviđa, ali meni ovo izgleda dosadno", neki su komentari ispod trailera.

Pročitajte više