Netflix pretvara veliki hit Guyja Ritchieja u seriju

Screenshot: Youtube

VELIKI hit britanskog redatelja Guyja Ritchieja, film The Gentlemen iz 2019. godine, trebao bi dobiti svoju verziju serije koja će se prikazivati na Netflixu.

Prema pisanju Deadlinea, Ritchie bi trebao režirati prve dvije epizode serije, a nije poznato hoće li glumačke zvijezde poput Matthewa McConaugheyja, Hugha Granta, Charlieja Hunnama i Colina Farrella ponoviti svoje uloge iz filma. Šuška se da je u pripremi nova glumačka postava, a neki od glumaca iz filma mogli bi se pojaviti u manjim, epizodnim ulogama.

Originalni film prati priču Amerikanca Mickeyja Pearsona, kojeg glumi Matthew McConaughey, koji je u Britaniji razvio vrlo profitabilan posao uzgoja i prodaje marihuane. Jednom kada se u tim krugovima pročuje kako Pearson želi napustiti svoj profitabilni biznis, priča se zakotrlja i krene u smjeru raznih ucjena, otmica i krađa, kako to i inače biva u filmovima ovog redatelja.

 

Što se ostalih detalja tiče, još uvijek nije poznato koliko će epizoda imati serija, a budući da je cijeli projekt u ranoj fazi razvoja, seriju na Netflixu ne treba očekivati prije 2023. godine. Zanimljivo je kako je film The Gentlemen u početku i bio zamišljen kao serija, stoga će ovim projektom cijela priča biti savršeno zaokružena.

Pročitajte više