Netflix radi na trećem dijelu hit filmske franšize

Screenshot: YouTube

OBOŽAVATELJI Millie Bobby Brown i njezinih projekata s veseljem će primiti vijest da mlada glumica nastavlja glumiti sestru Sherlocka Holmesa. Službeno je započeo rad na Enoli Holmes 3, trećem dijelu popularne Netflixove filmske franšize.

Filmski producent Scott Stuber, koji radi za poznatu streaming kompaniju, potvrdio je tu informaciju. On je u intervjuu za Collider progovorio o Bobby Brown i nastavku Enoline priče.

"Ona je naša velika zvijezda. Stranger Things je velika stvar za nas i super je bilo vidjeti kako se razvija kao glumica. S njom radimo na filmu Damsel, koji stiže sljedeće godine i uzbuđen sam zbog toga. Nakon toga moramo se posvetiti njezinom drugom liku. Ideja da s njom možemo nastaviti priču o Enoli Holmes nas uzbuđuje. Ponovno radimo na scenariju kako bismo dobili željenu viziju filma. Definitivno težimo tome. Želim da snimimo još jedan dio", rekao je Stuber.

 

Enola Holmes izašla je 2020. godine i osvojila gledatelje na Netflixu. U prvom dijelu Enola kreće u potragu za svojom nestalom majkom. Nastavak je uslijedio dvije godine kasnije te je prema reakcijama kritičara i publike bio bolji od prethodnika. Enola u tom filmu otvara vlastitu detektivsku agenciju, po uzoru na svog brata Sherlocka Holmesa, te kreće u rješavanje svojih prvih slučajeva.

Enolu je utjelovila Millie Bobby Brown, njezinog brata Sherlocka Henry Cavill, a majku Helena Bonham Carter. Osim Bobby Brown, nije poznato tko će se još pojaviti u trećem dijelu.

Pročitajte više