Netflix smanjuje cijene u Hrvatskoj

Foto: Shutterstock

POPULARNI streaming servis Netflix za korisnike iz Hrvatske je snizio cijene svojih paketa.

Kako kažu, tvrtka je svjesna činjenice da korisnici nikada nisu imali više izbora kada je u pitanju zabava te je predana pružiti iskustva koje ne samo da ispunjavaju nego i nadmašuju njihova očekivanja. Pretplate poznate kao Basic, Standard i Premium do sada su koštale 7.99, 9.99 i 11.99 eura, a od ovoga tjedna koštat će, redom, 4.99, 7.99 i 9.99 eura.

Novi korisnici prilikom prijave vidjet će novu cijenu paketa odmah, počevši od 13. veljače, a ažuriranje će biti dostupno postojećim korisnicima tijekom sljedećih tjedana od njihovog sljedećeg ciklusa naplate. Postojeći korisnici bit će obaviješteni putem e-maila, a točno vrijeme ovisit će o ciklusu naplate određenog korisnika.

Nije naglašeno hoće li se dijeljenje lozinke početi naplaćivati

Ovisno o razini pretplate mijenja se i broj korisnika koji mogu istodobno gledati Netflix: 1 za najmanju razinu, 2 za srednju te 4 za najveću. Broj korisničkih profila koji se mogu izraditi unutar jedne pretplate ograničen je na 5.

Lozinka se za sada legalno smije dijeliti samo među članovima istog kućanstva, i to Netflix ponovo naglašava - no za sada na stranicama za Hrvatsku ne ističe da će dijeljenje izvan kućanstva naplaćivati ni koliko.

Pročitajte više