Netflix ukida jednu od najomiljenijih značajki? Programer otkrio skriveni kod

Foto: Shutterstock

IZGLEDA da Netflix namjerava ukinuti jednu od najomiljenijih značajki kod korisnika, a kod skriven u iPhone aplikaciji otkrio je koja značajka nestaje.

Preuzimanje filmova i serija jedan je od najvećih pluseva za korisnike ovog streaming servisa, no čini se da će u tome uživati samo oni koji se odluče za skuplji paket.

Naime, Netflix priprema jeftiniji paket koji sadrži oglase i očekuje se da će biti dostupan sljedeće godine. Prema pisanju Bloomberga, skriveni kod u iPhone aplikaciji naznačuje kako Netflix ne planira dozvoliti opciju preuzimanja korisnicima s jeftinijim paketom.

Programer otkrio skriveni kod 

Netflixovu namjeru otkrio je programer Steve Moser, koji je objavio da kod unutar iPhone aplikacije sadrži sljedeći tekst: "Preuzimanja dostupna za sve pakete osim Netflixa s oglasima."

Iz skrivenog koda navodno se može iščitati još jedna Netflixova odluka, da korisnici s jeftinijim paketom neće moći preskakati oglase ili pristupati playback kontrolama dok se vrte oglasi.

Iz Netflixa su odbili komentirati nagađanja, a ovo nije prvi potez koji je razbjesnio korisnike. Netflix je nedavno počeo naplaćivati dijeljenje lozinke, što je izazvalo negativne reakcije korisnika.

Pročitajte više