Netflix ukinuo popularnu seriju nakon dvije sezone, fanovi razočarani

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIX je nakon dvije sezone ukinuo popularnu horor seriju Black Summer, koju su kreirali Karl Schaefer i John Hyams, potvrdio je portal What's On Netflix.

Black Summer je spin-off serije Z Nation, a na Netflixu se prikazivao od 2019. do 2021. godine. Jaime King je u seriji utjelovila glavnu junakinju Rose, koja kreće na mukotrpno putovanje diljem Sjeverne Amerike, kako bi pronašla svoju kćer Annu, koju je izgubila u ranim danima zombi apokalipse.

Uz King, u seriji su glumili Justin Chu Cary, Christine Lee, Sal Velez Jr., Kelsey Flower, Erika Hau, Gwynyth Walsh, Mustafa Alabssi, Edsson Morales i Zoe Marlett.

Iako se još prošle godine počelo nagađati da će Black Summer biti ukinut, fanove je razočaralo kada je Netflix napokon potvrdio tu informaciju.

"Naravno da je Netflix ukinuo seriju. Svidjela mi se i bio sam spreman za treću sezonu", napisao je jedan od obožavatelja na Redditu.

"Dirk Gently, Lodge 49, Santa Clarita Diet, Black Summer - svaki put kad mi se nešto svidi, to je kao smrtna kazna za tu seriju", dodao je drugi.

"Svidjela mi se ta serija, ali, ako ću biti iskren, imao sam osjećaj da će se ovo dogoditi. Netflix je poznat po ukidanjima i zbog toga se ne želim ni posvetiti njihovim serijama", napisao je treći obožavatelj.

Pročitajte više