Objavljen je teaser za nastavak uspješnog akcijskog hita koji je režirao Guy Ritchie

Screenshot: YouTube/Netflix

OBJAVLJEN je prvi teaser za akcijsku seriju The Gentlemen, nastavak istoimenog akcijskog filma iz 2019. godine, koji je režirao Guy Ritchie.

Film The Gentlemen bio je kritički i komercijalni uspjeh, a glumačku postavu činile su brojne holivudske zvijezde, kao što su Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell i Hugh Grant.

Film je pratio Amerikanca Mickeyja Pearsona, koji je u Londonu uspio izgraditi uspješno carstvo marihuane, ali ga je odlučio prodati kako bi otišao u mirovinu.

Serija će u osam epizoda pratiti Eddieja Hornimana, koji je od svog oca, engleskog aristokrata, naslijedio veliko imanje i titulu vojvode, samo da bi doznao da se na imanju nalazi najveća farma marihuane u Europi, čiji je vlasnik Mickey Pearson.

 

Glavne uloge u seriji igraju Theo James, koji je utjelovio Eddieja Hornimana, Ray Winstone, koji glumi Bobbyja Glassa, jednog od osnivača carstva marihuane, i Kaya Scodelario, koja igra njegovu kćer.

Ostatak glumačke postave čine Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear i Peter Serafinowicz.

Guy Ritchie, kreator serije i originalnog filma, režirao je prve dvije epizode akcijske serije koja će se prikazivati na Netflixu. Ritchie je također napisao scenarij za seriju, uz Matthewa Reada, i radio je kao jedan od izvršnih producenata.

Serija The Gentleman na Netflix dolazi u ožujku 2024. godine.

 

Pročitajte više