Objavljena je scena iz nadolazećeg prednastavka legendarnog horora iz 1970-ih

Screenshot: Youtube

20TH CENTURY STUDIOS objavio je scenu iz nadolazećeg horora Prvo pretkazanje (eng. The First Omen), prednastavka legendarnog horora Pretkazanje (eng. The Omen) iz 1976. godine. U nadolazećem hororu glavnu ulogu ima Nell Tiger Free, a nastao je u režiji Arkashe Stevenson.

Radnja filma prati Amerikanku Margaret koja je poslana u Italiju zbog posla u crkvi u Rimu. Međutim, Margaret počinje sumnjati u svoju vjeru nakon što otkrije mračnu zavjeru čiji je cilj vratiti Antikrista na zemlju. Objavljena scena prikazuje igru djevojčica, a jednoj od njih pozornost privlači pogled na jednu časnu sestru koja stoji na rubu balkona, jezivo se smije i izgleda kao da s njom nešto nije u redu. Dok gleda prema okupljenima, sestra kaže: "Sve je to za vas", a potom upali šibicu.

Scenarij za Prvo pretkazanje temelji se na priči Bena Jacobyja, a napisali su ga Arkasha Stevenson, Tim Smith i Keith Thomas. Izvršni producenti su Tim Smith, Whitney Brown i Gracie Wheelan. Glumačku postavu, uz glavnu glumicu, čine i Ralph Ineson, Sonia Braga, Tawfeek Barhom, Maria Caballero, Charles Dance, Bill Nighy, Ishtar Currie-Wilson i druge zvijezde.

Prvi film, Pretkazanje (eng. The Omen) izašao je još u sedamdesetima, a dobio je visoke ocjene kritičara i publike. Na Rotten Tomatoesu je ostavio rezultat od 84 posto od strane kritičara i 80 posto od strane publike, dok je na Metacriticu ostavio rezultat od 62 posto od kritičara te 89 posto od publike.

Prikazivanje zastrašujućeg horora u hrvatskim kinima počinje 4. travnja. 

Pročitajte više