Objavljene su prve fotografije iz novog filma Lindsay Lohan

NETFLIX je objavio prve fotografije za svoju novu romantičnu komediju Irish Wish, u kojoj glavnu ulogu ima Lindsay Lohan, a koji će se početi prikazivati 15. ožujka.

Fotografije prikazuju njezin lik, Maddie, djevojku zaljubljenu u zaručnika svoje najbolje prijateljice, koja će biti djeveruša na njihovom vjenčanju u Irskoj. Nekoliko dana prije svadbe Maddie poželi upoznati pravu ljubav svog života te se probudi kao mladenka, no ubrzo shvaća da prijateljičin zaručnik nije njezina srodna duša, već netko sasvim drugi.

“Maddie je jedan od rijetkih filmova u kojima glumim ženu koja se probija sama. Oblikovali smo je tako da je u početku bila malo nesigurnija, onda je rasla tijekom filma, a na kraju došla na svoje”, izjavila je Lohan u nedavnom intervjuu za Tudum.

Irish Wish režirala je Janeen Damian prema scenariju Kirsten Hansen. Lohan se pridružuju Ed Speleers, Alexander Vlahos, Ayesha Curry, Elizabeth Tan, Jacinta Mulcahy i Jane Seymour. Izvršni producenti su Lohan, Hansen, Damian, Amanda Phillips, James Townsend, Galen Fletcher, Steve Berman, Bryan Bordon i Bader Shammas, a producenti su Brad Krevoy i Michael Damian.

Pročitajte više