Pedro Pascal rekao da mu je uloga u Buffy, ubojica vampira omogućila da ostane glumac

Screenshot: Youtube

PEDRO Pascal mnogima je najpoznatiji po ulogama u popularnim serijama poput Igre prijestolja (Game of Thrones), The Last of Us i Mandaloriana, ali glumac je još prije igrao u raznim serijama i filmovima, iako mu one nisu donijele slavu kao ove tri serije.

Pascal je u razgovoru za Entertainment Tonight otkrio da je za njegov ostanak u Hollywoodu zaslužna jedna serija koja se emitirala od 1997. do 2003. godine. Riječ je o popularnoj seriji Buffy, ubojica vampira, kojoj se Pascal pridružio kao Eddie u četvrtoj sezoni. Glumac je istaknuo da mu je honorar od rada u seriji omogućio da ne odustane od svoje glumačke karijere s obzirom na to da u to vrijeme nije imao puno novca.

"Moj ulaz u pravu glumu trajao je oko 15 godina. Govorimo o tome da sam mogao posjetiti liječnika, razboljeti se, ići na operaciju, platiti stanarinu. Imao sam manje od sedam dolara na bankovnom računu, a pojavio se ostatak novca od glume iz Buffy, ubojica vampira i spasio dan. To je doslovno razlog zašto sam mogao ostati u Hollywoodu i ne odustati", komentirao je Pascal, prenosi Movie Web.

Pročitajte više