Publika ovaj film Jasona Stathama smatra najboljim ikad

Screenshot: YouTube

Na Netflix je stigao Transporter 2 iz 2005. godine. Akcijski film redatelja Louisa Leterriera, u kojem glume Jason Statham, Amber Valletta, Keith David, Matthew Modine i Kate Nauta, mnogi hvale kao jedan od najboljih filmova Jasona Stathama ikad.

Transporter 2 smjestio se na drugo mjesto globalno najgledanijih filmova u tjednu od 8. do 14. siječnja te je pregledan 5.8 milijuna puta. Film je nastavak uspješnog prvog dijela Transportera i prati glavnog lika Franka Martina, profesionalnog vozača i bivšeg specijalnog operativca, kojeg glumi Jason Statham. U ovom nastavku Frank Martin nalazi se u Miamiju, gdje radi kao privremeni vozač za bogatu obitelj Billings. Njegova glavna zadaća je voziti na igralište Jacka Billingsa, sina uglednog američkog političara.

Radnja se zakomplicira kada skupina opasnih kriminalaca otme Jacka planirajući ga koristiti kao dio svog većeg plana za oslobađanje smrtonosnog virusa. Frank kreće u akciju spašavanja Jacka.

X su preplavile oduševljene reakcije publike.

"Transporter 2 je najbolji film Jasona Stathama", "To mi je najdraži film", "Treći dio nije ni blizu prvom i drugom", neki su od komentara.

Statham ima vrlo dugu povijest uloga, uključujući one u filmovima kao što su Brzi i žestoki te Dobar posao u Italiji, a trenutno ga možemo pogledati i u kinima u njegovom najnovijem filmu Pčelar.

Pročitajte više