Samuel L. Jackson ima glavnu ulogu u nadolazećem napetom trileru, pogledajte trailer

Screenshot: Youtube

Objavljen je trailer za napeti triler pod nazivom Damaged, u kojem glavne uloge imaju Samuel L. Jackson i Vincent Cassel. Redatelj filma je Terry McDonough, koji je radio na poznatim projektima poput Breaking Bad, Better Call Saul i Killing Eve.

Damaged prati čikaškog policijskog detektiva Dana Lawsona (Jackson) koji odlazi u Škotsku nakon što se zločini serijskog ubojice preklapaju sa slučajevima s istim užasnim uzorkom koje je istraživao prije pet godina. Dan Lawson i Bravo (Cassel) zajedničkim snagama pokušavaju zaustaviti nemilosrdnog serijskog ubojicu prije nego pronađe sljedeću žrtvu.

 

Paul Aniell, Steven Sakai i Gianni Capaldi zaslužni su za pisanje scenarija. Od glumačke postave, uz Samuela L. Jacksona i Vincenta Cassela, u filmu glume i Gianni Capaldi, Laura Haddock, John Hannah, Katie Dickie i Brian McCardie.

Čini se da su mnogi uzbuđeni oko trilera, koji bi u hrvatska kina trebao doći kasnije ove godine. 

"Ima li nešto u čemu Samuel L. Jackson ne može glumiti?", "Ovo me jako podsjeća na Paukovu zavjeru", "Izgleda kao Se7en, ali u Škotskoj", "Samuel L. Jackson uvijek izgleda kao frajer u filmovima", "Odlična postava, mislim da će ovo biti pravi hit", komentirali su ljudi. 

Pročitajte više