Stigao trailer za dugo očekivani prednastavak Netflixove La Case de Papel

Screenshot: YouTube

Jedan od omiljenih likova iz La Case de Papel dobit će svoju seriju. Prednastavak nas vodi u život Berlina u njegovim zlatnim danima. Neke pljačke su neodoljive, baš poput ljubavnih priča, stoji u opisu trailera.

Radnjom je ova serija smještena u Parizu i pratit će kako je tekao Berlinov najveći pothvat ikada - krađa 44 milijuna dolara vrijednog nakita u jednoj noći. Sveukupno će biti osam epizoda koje na ovu streaming-platformu stižu 29. prosinca 2023. godine.

 

Fanove originalne serije oduševit će što se Pedro Alonso vraća ulozi Berlina, ali i povraci Alicije te Raquel. Osim Alonsa, glumačku postavu čine Begoña Vargas, Itziar Ituño, Michelle Jenner, Najwa Nimri, Julio Peña, Tristán Ulloa i Julien Paschal. Na scenariju rade i neki od ljudi zaslužnih za La Casu de Papel, kao što su Albert Pintó, Esther Martínez Lobato i David Barrocal.

"Berlin je pravi džentlmen, izvan i unutar svog posla", "Ne mogu vjerovati da ću to reći, ali uzbuđen sam zbog neke serije na Netflixu", "Jedini spin-off koji me zanima", "Još jedno remek-djelo stiže za mjesec dana", "Uzbuđen sam zbog serije. Nadam se da neće razočarati", samo su neki od komentara fanova na YouTubeu.

Pročitajte više