Stigao trailer za dugo očekivani prednastavak Netflixove La Case de Papel

Screenshot: YouTube

Jedan od omiljenih likova iz La Case de Papel dobit će svoju seriju. Prednastavak nas vodi u život Berlina u njegovim zlatnim danima. Neke pljačke su neodoljive, baš poput ljubavnih priča, stoji u opisu trailera.

Radnjom je ova serija smještena u Parizu i pratit će kako je tekao Berlinov najveći pothvat ikada - krađa 44 milijuna dolara vrijednog nakita u jednoj noći. Sveukupno će biti osam epizoda koje na ovu streaming-platformu stižu 29. prosinca 2023. godine.

 

Fanove originalne serije oduševit će što se Pedro Alonso vraća ulozi Berlina, ali i povraci Alicije te Raquel. Osim Alonsa, glumačku postavu čine Begoña Vargas, Itziar Ituño, Michelle Jenner, Najwa Nimri, Julio Peña, Tristán Ulloa i Julien Paschal. Na scenariju rade i neki od ljudi zaslužnih za La Casu de Papel, kao što su Albert Pintó, Esther Martínez Lobato i David Barrocal.

"Berlin je pravi džentlmen, izvan i unutar svog posla", "Ne mogu vjerovati da ću to reći, ali uzbuđen sam zbog neke serije na Netflixu", "Jedini spin-off koji me zanima", "Još jedno remek-djelo stiže za mjesec dana", "Uzbuđen sam zbog serije. Nadam se da neće razočarati", samo su neki od komentara fanova na YouTubeu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.