Stiže novi spin-off Suitsa?

Screenshot: YouTube

DOBRE vijesti za obožavatelje serije The Suits. Nakon što je pravna dramska serija stigla na Netflix i skupila više od tri milijarde pregleda tjedno navodno se radi na novom spin-offu.

The Suits je serija koja se emitirala kroz devet sezona, od 2011. do 2019. Patrick J. Adams je utjelovio Mikea Rossa, koji je dobio posao u vrhunskoj njujorškoj odvjetničkoj tvrtki unatoč tome što je napustio studij i nikad nije završio pravni fakultet. Mike uz pomoć Harveyja Spectera (Gabriel Macht), koji zna njegovu tajnu, uspješno dobiva tužbe i zatvara slučajeve. 

U seriji je ambicioznu ulogu Rachel Zane imala Meghan Markle i to je ujedno bila njezina posljednja uloga prije udaje za princa Harryja 2018.

Zavidan uspjeh ostvarila je i spin-off serija Pearson, u kojoj je Gina Torres reprizirala svoju ulogu Jessice Pearson, moćne odvjetnice koja ulazi u svijet čikaške politike.

Još ništa nije potvrđeno

Na novom spin-offu navodno radi kreator serije Aaron Korsh, ali NBCUniversal to još nije potvrdio. Očekuje se da će se pojaviti novi likovi i da će radnja biti smještena na novoj lokaciji, a najizgledniji kandidat za to je Los Angeles, piše Deadline.

Spomenimo da je Korsh u kolovozu na X-u napisao da se ne radi na ponovnom pokretanju Suitsa.

"Ne radi se na ponovnom pokretanju Suitsa. Morao bi se prekinuti štrajk, neka mreža ili streaming servis bi trebali pokazati interes. To nije mala stvar", napisao je tada.

Štrajk scenarista započeo je u srpnju ove godine i donio nam najveći prekid američke filmske i televizijske industrije od pandemije covida-19.

Pročitajte više