Sutra se slavi Stranger Things dan. Netflix objavio raspored događanja za fanove

Foto: Press

SUTRA, 6. studenog, već petu godinu zaredom održava se Stranger Things Day. To je dan kada je Will Byers (Noah Schnapp) nestao i kada je počela priča o hit seriji.

Ovogodišnji događaj odat će počast obožavateljima serije mnoštvom online i offline aktivnosti, kinoprojekcijama, ekskluzivnim najavama i sadržajem te poklonima. Kina diljem Sjeverne Amerike ugostit će projekcije četvrte sezone  Stranger Thingsa, a svaka projekcija nosit će sa sobom trivijalnosti, darove i brojna druga iznenađenja. 

Ovo je raspored događanja

No, iznenađenja će biti i na digitalnim platformama. Netflix je uoči Stranger Things dana objavio službeni raspored događanja na internetu, ali nisu htjeli otkrivati previše detalja.

Ovo je raspored događanja za Stranger Things Day 2022.: 

Ponoć - početak
8 sati - nova fotografija
10 sati - priprema za igre
11 sati - Roblox Watch Party
12 sati - nova fotografija
13 sati - stavite slušalice
14 sati - superfan Trivia s posebnim gostom
15 sati - vrijeme prodaje mercha
16 sati - super tajna, budi tu

Igre, pokloni, ekskluzive...

Tijekom cijelog dana održavat će se i projekcije četvrte sezone serije. Premda nije jasno definirano što fanovi mogu očekivati, Netflix kaže da će biti vijesti iz "cijelog svemira Stranger Thingsa, od igara, prodaje novih proizvoda, do nikada prije viđenih fotografija i iznenađenja o nadolazećoj sezoni". 

Također će biti zabave i ekskluzivnih artikala u trgovinama sa Stranger Things Experience stvarima u Los Angelesu, Atlanti i Londonu te u službenim trgovinama Stranger Thingsa u Dallasu, Miamiju i Parizu. Nove stvari bit će dostupne i u Walmartu, Targetu, Amazonu, Zara Kidsu, Carrefouru, Lushu, Primarku te službenoj online trgovini Netflixa.

Obožavatelji Stranger Things Day mogu pratiti na službenim Twitter, Instagram i Facebook profilima serije. 

Pročitajte više