Thandiwe Newton pridružila se glumačkoj postavi popularne Netflixove serije

Foto: EPA

THANDIWE Newton, zvijezda Westworlda, pridružila se glumačkoj postavi popularne serije Wednesday, koja se prikazuje na Netflixu, potvrdio je Variety.

Newton će igrati jednu od glavnih uloga u drugoj sezoni serije, čije snimanje počinje krajem travnja u Irskoj. Variety je početkom mjeseca otkrio da ćemo u drugoj sezoni gledati i Stevea Buscemija.

Newton se u svojoj dugogodišnjoj karijeri pojavila u brojnim hit-serijama, a mnogim obožavateljima najpoznatija je po seriji Westworld, za koju je dobila Emmyja za najbolju sporednu glumicu. Glumila je i u serijama The Slap, Big Mouth, Human Resources i Rogue. Najpoznatije filmske uloge bile su joj u filmovima Mission Impossible 2, Crash, Beloved, The Pursuit of Happyness i W. 

Netflix još nije otkrio detalje nadolazeće sezone popularne serije. Prošla sezona završila je nakon što je Wednesday Addams (Jenna Ortega) riješila slučaj ubojstava u gradiću Jerichu te spasila Akademiju Nevermore.

Osim što igra glavnu ulogu u seriji, Ortega na drugoj sezoni radi i kao izvršna producentica uz kreatore serije Alfreda Gougha i Milesa Millara te redatelja Tima Burtona.

Pročitajte više