Tri krimi serije koje ste možda propustili, a isplati ih se pogledati

Screenshot: Youtube

Ako pokušavate pronaći dobru kriminalističku dramu koju biste dodali svom popisu za gledanje, imamo tri zanimljiva naslova koja ste možda propustili. Dvije serije su nove - jedna se vraća s drugom sezonom krajem mjeseca, dok je treća snimljena prije par godina, ali nedavno je opet došla u fokus javnosti.

The Act (2019.)

Budući da je Gypsy Blanchard nedavno izašla iz zatvora, pravo je vrijeme da pogledate The Act, biografsku krimi dramu koja se temelji na njezinu životu i ubojstvu njezine majke Dee Dee Blanchard.

Blanchard je patila od Münchhausenova sindroma te je provela godine izmišljajući bolesti i invaliditete koje njezina kći zapravo nije imala. Jedne kobne noći Gypsyin dečko Nick (Calum Worthy) ubio je Dee Dee.

Gypsy Blanchard, koja je sada u tridesetima, rekla je da nema želju gledati seriju jer ju je proživjela. Patricia Arquette osvojila je nagradu Emmy za ulogu Dee Dee.

Will Trent (2023.)

Ramon Rodriguez je Will Trent, specijalni agent mračne prošlosti. Nikad nije upoznao svoje roditelje, a djetinjstvo je proveo kao meta zlostavljanja u sirotištu. Ima disleksiju, nedostatak koji uspješno skriva. U seriji dobiva novu partnericu Faith (Iantha Richardson), s kojom besprijekorno rješava slučajeve koji mu dolaze na stol.

Prva je sezona dostupna za gledanje, dok druga dolazi krajem veljače.

Death and Other Details (2024.)

Kritike za ovu seriju su podijeljene, ali čini se da se publici uglavnom sviđa. Detektiv Rufus (Mandy Patinkin) završi na luksuznom kruzeru nakon što se dogodi ubojstvo. Imogene (Violett Beane), optužena žena, misli da bi joj on mogao biti jedina nada da opere ljagu sa svog imena. Ali on joj se nimalo ne sviđa, što komplicira stvari.

 

Pročitajte više