Tri velika filmska studija natječu se za novi triler s Michaelom B. Jordanom

Screenshot: YouTube/MGM

RYAN Coogler, redatelj Creeda i Black Panthera, ponovo udružuje snage s Michaelom B. Jordanom. Coogler i Jordan rade na neimenovanom trileru oko kojeg se trenutno natječu tri velika filmska studija - Sony, Warner Bros. i Universal, prenosi Deadline.

Iako detalji scenarija još nisu poznati, izvori pišu da je riječ o vampirskom filmu smještenom u prošlost. Budžet za film iznosi oko 90 milijuna dolara.

Ryan Coogler i Michael B. Jordan Foto: EPA

Film produciraju Ryan Coogler, Zinzi Coogler i Sev Ohanian iz produkcijske kuće Proximity Media, a izvršna producentica filma bit će Rebecca Cho.

Ovo je jedan od rijetkih slučajeva u kojima se za film natječu samo tradicionalni filmski studiji, a ne streaming servisi poput Netflixa i Prime Videa. Prema portalu World of Reel, do toga je došlo jer je Coogler inzistirao na tome da se film prikazuje isključivo u kinima.

Coogler je dosad režirao i napisao četiri dugometražna filma: Fruitvale Station, Creed, Black Panther i Black Panther: Wakanda Forever. Svi filmovi bili su kritički i komercijalno uspješni, a u sva četiri glumio je Michael B. Jordan.

Coogler je dosad dobio dvije nominacije za Oscara, jednu za Zlatni globus i jednu za Emmy.

Pročitajte više