VIDEO Objavljena najava treće sezone francuskog trilera Lupin

Screenshot: YouTube

NETFLIXOVA uspješnica, francuski triler Lupin, dobio je svoju službenu najavu koja otkriva gledateljima kakve ih napetosti čekaju u trećoj sezoni serije. 

Oprez, tekst može sadržavati spoilere!

 

Lupin je serija koja je bazirana na kultnoj francuskoj knjizi Mauricea Leblanca o Arsenu Lupinu, lopovu i majstoru prerušavanja. Glavni lik je Assane Diop (Omar Sy) koji u prvoj sezoni organizira pljačku ogrlice Marije Antoanete iz muzeja Louvre. Kasnije saznajemo kako je ta pljačka zapravo osveta zbog Assaneovog oca, koji je prije 20 godina bio optužen za zločin koji nije počinio.

U finalu druge sezone napokon se osvećuje Hubertu Pellegriniju koji je u prošlosti smjestio njegovom ocu. Upravo je kraj druge sezone zapravo i početak treće koja nam stiže. 

Što gledatelje čeka u trećoj sezoni?

Assane u trećoj sezoni se skriva i pokušava naučiti živjeti daleko od supruge i sina. Zbog patnje se ipak vraća u Pariz kako bi im predložio da napuste Francusku i započnu život negdje drugdje, no plan će mu se preokrenuti naglavačke. Postat će glavna meta u Parizu, a njegova sposobnost prerušavanja doći će do izražaja više nego ikad.

Datum objave treće sezone još nije poznat.

Pročitajte više