2. DAN Index Fit izazova: 21 dan za jače i privlačnije ruke

Foto: 123rf

TKO će ovo ljeto imati seksi ruke? Dignite ruke da vas prebrojimo. Ne možete? Bole vas od jučer? Divno! Join the club! Vježba doduše ne treba boljeti, nikada, ali jasno nam je da su mišići vaših ruku jučer ipak radili malo više nego obično, no bez brige - za koji dan ova će vam se današnja rutini činiti doslovno kao razgibavanje. Možda ste odabrali i nešto teže utege? Ako danas boli, uzmite laganiji uteg, ali ne prelagan, i obavezno napravite koju vježbu zagrijavanja bez utega, prije nego uopće počnete. 

Da podsjetimo - Izazov je baziran na pet osnovnih vrsti vježbi koje će djelovati na svaki mišić u vašim rukama. Izazov djeluje jako jednostavno, već za koji dan neće vam trebati ni instrukcije osim što ćemo kao pravi učitelji svakoga dana podsjećati vas na rutinu i tek vas obavijestiti o promjenama - odnosno, broju zadanih ponavljanja i na koncu broja serija koje ćete raditi. 

Jučer smo podrobno objasnili sve vježbe, a s obzirom da danas ponavljamo sve isto, slobodno krenite kada vam paše.  Ovih ćemo se dana držati jedne serije po 15 ponavljanja. 

1. DAN Index Fit izazova: 21 dan za jače i privlačnije ruke 
 
 

1. Vježbe za biceps (biceps curl) 

2. Podizanje prema gore (Upright Row)

3. Triceps udarac 

4. Rameni potisak (iznad glave) 

5. Bent Over reverse fly 
 
 

Pročitajte više