7 savjeta za zdravlje i lijepo tijelo od modela i nutricionistice Danielle

Foto: Instagram

ONA je zaljubljenica u modu, lijep izgled i zdravu prehranu.

Radi se o modelu i nutricionistici Danielle Copperman koja je za portal Sheerluxe odlučila otkriti nekoliko ključnih savjeta za zdravlje i lijep izgled koje mi upijamo poput spužve.

Ostanite prirodni

Danielle otkriva kako jede samo prirodnu hranu, a nastoji izbjeći i prirodni šećer koliko može jer on može poremetiti njene hormone.

Opskrbite se hranom

Kako to već i sami dobro znate, najčešće biramo lošu hranu kada žurimo. Upravo zato opremite svoj hladnjak kvalitetnim namirnicama ili skuhajte obroke unaprijed, a ne bi bilo loše kada biste uz sebe baš uvijek imali zdrave grickalice kada vas ulove napadaji gladi.

Jedite doručak

Iako se on s razlogom smatra najvažnijim obrokom u danu, mnogi ga i dalje ne jedu. No on ne samo da vas puni potrebnom energijom, već upravo zbog doručka nećete imati kasniju potrebu za lošim namirnicama jer on balansira razinu šećera.

Prestanite brojati kalorije

Ako još uvijek brojite kalorije, prestanite. Znanost je dokazala kako su masnoće i šećeri oni koji čine razliku kada se radi o gubitku tjelesne težine pa se samo usredotočite na to da jedete što zdraviju i prirodniju hranu.


Usporite

Baš uvijek pronađite vremena za pripremanje i jedenje hrane bez žurbe jer to može utjecati na vaše raspoloženje i razinu energije. Jedite u miru i polako jer to utječe i na vašu probavu, odnosno njezino poticanje.

Miješajte treninge

Nije teško upasti u fitness rutinu, ako stalno vježbate isto. Zato se pobrinite da isprobate razne vježbe i treninge, kao i da miksate kardio te vježbe s utezima.

Smanjite stres

Znamo da to nije lako, no morate naučiti kako ga barem svesti na najmanju moguću razinu jer ako vas stres izjeda, psihički i fizički, nijedan trening niti zdravi obrok vam neće previše pomoći.

Pročitajte više