74-godišnji Elton John je u najboljoj formi života: Oduvijek se borim s kilogramima

ELTON John je odlučio iskoristiti lockdown i činjenicu da tijekom pandemije više vremena provodi kod kuće kako bi se usredotočio na stvaranje kondicije i stavio fokus na svoje zdravlje.

Kako je otkrio u podcastu Deeney Talks, iako ima 74 godine, osjeća se snažnije nego ikada, a to može zahvaliti vježbanju i savjetovanju s medicinskim stručnjacima.

Razgovarajući o zdravlju s domaćinom i profesionalnim nogometašem Troyem Deeneyem, podijelio je kako je nedavno započeo svoju rutinu, a sve s ciljem da bi došao u bolju formu.

"Tijekom lockdowna sam stvarno postao fit. Šetao sam u bazenu, igrao sam tenis..", rekao je: "Samo sam želio iz svega izaći bez prekomjerne težine i osjećati da ću, kad se vratim na turneju, biti u najboljoj formi ikad".

John je priznao da se tijekom života borio s prihvaćanjem vlastitog tijela, ali je sada novu motivaciju za to pronašao u svojoj obitelji. Naime, sa suprugom Davidom Furnishom ima dvojicu sinova, desetogodišnjeg Zacharyja i osmogodišnjeg Elijaha.

Kako kaže, cijeli život se bori s kilogramima i često je gubio, pa opet dobivao kilograme. No sada je bio odlučan u naumu da promjeni loše navike te je imao veliku potporu svojih ukućana, prenosi People.

"Nema smisla kukati zbog prekomjerne tjelesne težine. Morate nešto poduzeti po tom pitanju. I sjedanje s liječnikom ili nutricionistom, govoreći: 'Kako da pristupim ovome? Kako to učiniti?' je samo početak postupka", objašnjava.
 

Pročitajte više