Bivša 18+ zvijezda i dalje bez dijagnoze: Hvala na podršci, uskoro izlazim iz bolnice

JENNA JAMESON još je u bolnici, nakon više od mjesec dana, dok liječnici pokušavaju utvrditi što je prouzrokovalo da izgubi sposobnost hodanja. 47-godišnja bivša zvijezda filmova za odrasle prvi je put završila u bolnici 5. siječnja nakon što je "povraćala nekoliko tjedana", a zatim je počela gubiti osjećaj u nogama, objasnio je svojedobno njezin partner Lior Bitton u videu na Instagramu.

"Mišići na nogama su joj bili jako slabi, tako da nije mogla hodati do kupaonice. Padala je na povratku ili u kupaonici, morao sam je podići i odnijeti u krevet. I onda su joj u sljedeća dva dana noge počele otkazivati, nije mogla hodati", rekao je.

 

Bitton je odveo Jameson u bolnicu, gdje su liječnici u početku vjerovali da ima Guillain-Barréov sindrom, rijedak neurološki poremećaj u kojem imunološki sustav tijela pogrešno napada živčani sustav, uzrokujući slabost mišića i privremenu paralizu. No, nešto više od tjedan dana kasnije, nakon pet krugova imunoglobulinske terapije (IVIg), tipičnog liječenja poremećaja, i dodatnih testova, liječnici su utvrdili da to nije Guillain-Barré.

U tjednima nakon toga Jameson je bila u bolnici i povremeno dijelila novosti na Instagramu, dok liječnici nastavljaju pokušavati identificirati njezinu tajanstvenu bolest.

Jameson je u ponedjeljak dala kratku izjavu, obećavajući svojim obožavateljima da će uskoro moći napustiti bolnicu. "Hej, ljudi. Dakle, još sam u bolnici, ali dobro mi je i uskoro ću izaći", rekla je na svom Instagram Storyju dok je slala poljupce u kameru.

Također je zahvalila obožavateljima za svu njihovu podršku. "Samo sam htjela reći da vidim sve vaše poruke i jako to cijenim", rekla je. "Samo radimo na tome da budem bolje."

Pročitajte više