Bivšu ljubav prebolite uz pomoć fitnessa

Foto: Pinterest

HLADNI zimski dani su daleko iza nas, a zahladnjeli ljubavni odnosi trebali bi, jednako tako, biti daleko od naših misli kako ne bi izazivali osjećaje koji za posljedicu mogu imati brojne zdravstvene poteškoće. 

Kažu da se klin klinom izbija, a  kada je riječ o ljubavi to je zasigurno slučaj. Ipak, najbolje rješenje ovog je puta da u potpunosti zavolite sami sebe.

Da dobro ste pročitali, vrijeme je da vašu energiju uložite u sebe kako vaš ulog ne biste ponovno potratili. 

 
Što biste trebali činiti?
 
Nastavite se ponašati jednako kao da ste u vezi s vašim bivšim partnerom/partnericom te kompletno vrijeme koje ste prethodno odvajali za ljubovanje s drugom osobom sada odvojite da biste ljubav pokazali vašem tijelu. 
 
Svaki put kada osjetite potrebu za iskazivanjem ljubavi te za pružanjem nježnosti imate priliku svaki iskazani segment u potpunosti i osjetiti. 
 
Ukoliko se u navedenom trenutku nalazite u vašoj udobnoj fotelji nastojte napraviti pokoji trbušnjak. 
 
Također možete ustajati s fotelje te ponovno sjedati, a pritom se oslanjati na pete stopala vaših nogu. 
 
Dakako, ne morate ljubovati samo u vašem domu, s vašim novim partnerom možete otići i na izletu u teretanu, pritom promotriti izgled vašeg novog partnera u zrcalima koja se uobičajeno u teretanama nalaze te zajedničkim snagama promatrati kako vaš odnos napreduje dok izvodite trening.

Fokusirajte se na vaše tijelo, odnosno, posvetite se vašem partneru i nastojte osjetiti njegove reakcije na vaš iskazan trud. 
 
U odnosu koji uspostavite s vlastitim tijelom budite sigurni da ni vi nećete biti zakinuti.
 
 
S protokom vremena budite sigurni da ćete sami sa sobom uspostaviti toliko čvrste osjećaje da nećete ni na trenutak pomisliti da biste dozvolili bilo kojoj osobi da naruši vaš savršen ljubavni odnos koji vas u potpunosti usrećuje.

Ipak, u budućnosti ćete zasigurno taj odnos htjeti i oplemeniti, a to će razdoblje biti obilježeno traženjem još jednog  ljubavnog partnera koji će se uklapati u nove okolnosti u vašem životu, odnosno u vaš trenutni ljubavni odnos. 
 
Razmislite zašto bi vas osoba koja vas je zakinule za osjećaj sreće, pa makar i samo u trenucima prekida ljubavne veze, bila dostojna.

Razmislite zašto biste prihvatili išta manje od vlastitog savršenstva, situacije koja je posljedica vašeg ljubavnog odnosa s vama samima. 
 
Tek kada osjetite na vlastitom tijelu što znači kada vas netko u potpunosti voli i u potpunosti vam se posvećuje znat ćete odabrati i novog ljubavnog partnera, a koji u budućnosti zasigurno nikada neće postati bivši. 

Pročitajte više