Britney priznala da teško gubi kilograme: "Ne izgledam savršeno, ali trudim se"

Foto: Instagram

SVAKI tjedan, video jedan - točno bi se tako mogle opisati objave poznate pjevačice Britney Spears.

Ovog je puta Britney na svom Instagram profilu objavila video u kojem izvodi desetak različitih vježbi, neke od njih uz pomoć sprava, a neke uz pomoć vlastite težine.

"Jako sam puno truda uložila kako bih izgubila višak kilograma. Za mene je i jedan izgubljeni kilogram kao da sam izgubila tri. Ne volim previše kardio treninge. Ključ mog treniranja je ponavljanje vježbi, no to mi dosadi pa zbog toga imam knjižicu sa zapisanim omiljenim vježbama. Obično tijekom svakog treninga nosim slušalice, jer me glazba opušta. Znam da ne izgledam savršeno, ali trudim se", napisala je Britney u opisu objave. 

"Draga Britney, kilogram ili tri, svejedno je. Imaj kilograma koliko god želiš dokle god si sretna", poručio joj je jedan od fanova. 

"Izgledaš savršeno. Ne trebaš uopće skidati kilograme", dodao je drugi. 

"Tvoje je tijelo na svijet donijelo dvoje djece. Ne trebaš nikome ništa dokazivati. Predivna si baš takva kakva jesi. Tvoji pravi fanovi te vole kakva god da bila. Nastavi vježbati i dalje, ali prvenstveno zbog sebe, ne i drugih", poručio joj je jedan pratitelj.

Nedavno je pjevačica optužila medije da je prikazuju debljom nego što jest, zbog čega u videu na Instagramu obratila svojim pratiteljima, odjevena u kratki top i uske traperice, a sve kako bi istaknula svoju fit figuru i možda tako ušutkala zle jezike.

Pročitajte više