Čaroban napitak koji uklanja salo s trbuha dok vi mirno spavate

Foto: 123rf

POSTOJI li bolja vijest za ljude koji žele smanjiti obujam svog trbuha, a da doslovno ne rade ništa? To zvuči nevjerojatno, no oni koji su probali kunu se u njegovu djelotvornost. I što je još najbolje od svega - ovaj jednostavan čarobni napitak najbolje djeluje baš onda kada spavate. Jer tada ste najopušteniji - vaš organizam miruje, bez stresa i napora. Osim toga, napitak savršeno djeluje za smirenje i nesanicu. 

Važno je samo biti dosljedan i naravno, to što pijete čaroban napitak ne znači da ćete sada povećati konzumaciju slasne i masne hrane i prestati vježbati (ako ste uopće vježbali). 

Ali nemojte biti ni nevjerni Tome - jer ovo doista jesu sastojci koji savršeno rade na topljenju naslaga. Važno je samo da se pije barem pet dana do sedam dana, taman prije spavanja i već bi nakon prvih nekoliko dana trebali primijetiti rezultate. 

Naravno, za pravi efekt potrebno je ipak pripaziti što jedete - važno je naspavati se, ne preskočiti doručak, piti dovoljno vode, posebno prije obroka, a na kraju ove čarobne seanse uzmite krojački metar i izmjerite se. 

Treba vam: 

1 svježi krastavac 

1 žlica svježe iscijeđenog limunovog soka 

1 žlica meda 

1 žlica Aloa vera gela za oralnu primjenu 

pola šake svježeg korijandera ili peršina

1 žlica sitno sjeckanog svježeg đumbira 

pola čaše vode 

Napitak možete raditi u sokovniku ili blendati te piti kao smoothie. 

Pročitajte više