Catherine Zeta-Jones odradila vježbu koja je možda teža od planka i oduševila fanove

CATHERINE Zeta-Jones u 2022. na prvo mjesto odlučila je staviti zdravlje i pritom se odlično zabavlja. 52-godišnja glumica u novoj objavi na Instagramu odradila je jednu od ponajboljih vježbi za čvrst i jak trup - hollow body. Oduševila je mnogobrojne obožavatelje snagom i izdržljivošću, koje duguje mnogim aktivnostima.

 

Glumica je obožavateljica joge i plivanja.

"Ako se previše opustim u fizičkom smislu, odmah sam pod stresom. Zato plivam", izjavila je za Telegraph.

Podijelila je i jedan video u kojem šeće po snijegu i odrađuje kardio trening, a nije joj strano ni zabaviti se i oznojiti pomoću hula-hopa.

Prema intervjuima koje je davala proteklih desetljeća, glumica vježba svaki dan i voli mijenjati rutinu, tako da joj treniranje nikada nije dosadno. 

Što se prehrane tiče, za Harper's Bazaar je podijelila što pojede u jednom danu. Dan započinje kavom, kašom, jogurtom, granolom i bobičastim voćem. Za ručak jede salatu od špinata, rikule, pinjola, rajčica, plavog sira, sušenih brusnica, maslinovog ulja, balzamičnog octa i senfa. 

Za popodnevni međuobrok zasladit će se kolačićem i kavom, a večera obično salatu od jabuke, avokada, naranči i smokava, nakon čega slijedi riba ili bijelo meso.

Pročitajte više