Dečko Britney Spears otkrio tko mu je fitness motivacija

“PAROVI koji treniraju zajedno, ostaju zajedno”, izreka je koja se često može čuti, a da je točna, dokazuju pop zvijezda Britney Spears i njen dečko Sam Asghari. Zajednički treninzi toliko ih zabavljaju da su uvjereni kako bi to trebali prakticirati svi parovi.

Britney često na društvenim mrežama objavljuje videa vježbi koje izvode, a Asghari, koji je ujedno i njen fitness trener, vjeruje da je to dobro za njihovu vezu.

“Smatram da bi svi parovi trebali zajedno trenirati. Ne samo da je odlično i zdravo nego je i zabavno. Možete inspirirati jedno drugo. Mene ona inspirira na dnevnoj bazi”, izjavio je Asghari u nedavnom intervjuu koji je objavio The Doctors.

Svoju odabranicu naziva lavicom i pojašnjava da se oduvijek divio snažnim ženama koje ga okružuju.

“Ako gledate dokumentarne filmove o životinjama, shvatit ćete. Ženke lava uvijek su inspiracija mužjacima. Imam tri sestre, svaku smatram inspiracijom. Odgojila me žena i mislim da su pripadnice ljepšeg spola nevjerojatne”, dodao je.

Asgharijevu poantu zajedničkih treninga dokazala su i brojna istraživanja koja su otkrila da su ljudi dosljedniji treninzima kada imaju partnera na kojeg se mogu osloniti i vjerovati mu, a istodobno mogu spoznati svoje prednosti i slabosti. Partneri s kojima trenirate trebali bi vam biti podrška i ohrabriti vas, a sve su to karakteristike koje vjerojatno ima osoba s kojom ste u romantičnoj vezi. 

Pročitajte više