Ecija Ojdanić ne skriva ponos: "Samo me ljubav dovela do ovog rezultata"

DOMAĆA glumica Ecija Ojdanić oduševljena je rezultatom koji je ostvarila na Zagrebačkom polumaratonu. Kako je nedavno otkrila, upravo joj je to jedna od dražih utrka. Njen osobni rekord za istrčan polumaraton iznosio je sat vremena i 47 minuta, a sama je priznala kako su joj ambicije pale te joj je bio cilj ovu utrku završiti u kraćem vremenu od dva sata.

Cilj je i ostvarila pa se nije ni trudila sakriti ponos.

"Kakav radostan dan! Istrčala sam 21 kilometar za 1 sat i 51 minutu", napisala je u objavi na Instagramu.

No, otkrila je i kako je posebno sretna zbog ostvarenog rezultata jer je već prošlo poprilično vremena od njene posljednje istrčane utrke.

"Godinu nakon posljednje polumaratonske dionice. I to u periodu u kojem sam trčkarala kontinuirano, ali samo iz ljubavi prema trčanju, bez neke ozbiljnije pripreme. Samo me ljubav dovela do ovog rezultata", zaključila je.

Ipak, nije zaboravila zahvaliti cijelom "timu" koji stoji iza nje.

"Hvala mom mužu koji me podupire u mom ludilu zvanom trčanje, iako baš i ne razumije. Hvala mojoj djeci koja su navijala na ulici, iako nikako da krenu mojim stopama", napisala je.

Pohvale je zaslužila i njezina šogorica, ali i prijateljica zahvaljujući kojoj se zaljubila u trčanje, kao i ona koja joj je uvijek potpora, a na popisu najzaslužnijih ljudi zbog kojih Ecijin sportski duh ne jenjava sasvim sigurno svoje mjesto ima i njen osobni trener.

"Baš sam sretna! Napunila sam se endorfinom za sljedećih mjesec dana", našalila se zgodna glumica.

Pročitajte više