Emma Thompson smanjila je odjeću za dva konfekcijska broja u samo šest tjedana

Foto: Profimedia

Emma Thompson danas slavi 65. rođendan. Glumica, poznata po ulogama u filmovima The Love Actually, Cruella, kao i u franšizi o Harryju Potteru, izgleda bolje nego ikad. Glumica je ranije nosila veličinu 42, koju je zamijenila odjećom veličine 38. Ono najvažnije je da nije bila na dijeti niti je jela pomodnu hranu poput chia pudinga. Umjesto toga, angažirala je osobnu trenericu i dijetetičarku princeze Kate, Louise Parker, kako bi je dovela u formu.

Taj potez nije bio jeftin. Prema pisanju Daily Maila, šestotjedni program košta 5300 eura, ali nakon njega Thompson je izgubila impresivnih 8 kilograma.

"Sviđa mi se što njezina metoda nije dijeta i što je istinski održiva, pa mogu popiti čašu vina", otkrila je Thompson.

Uz svakodnevne vježbe otpora, Louise je napravila prilagođeni prehrambeni plan za Emmu Thompson. Glumica se također morala vagati svaki tjedan te mjeriti tjelesnu masnoću i mišićnu masu.

Četiri ključna cilja Louiseina plana su: dobrobit i san, prehrana, tjelovježba i mentalna pozitivnost. To znači da skrolanje po društvenim mrežama na telefonu i gledanje filmova prije spavanja zamijenite čitanjem knjige.

Thompson je također dobila upute da u danu pojede tri obroka, od kojih svaki mora sadržavati proteine, ugljikohidrate s niskim glikemijskim indeksom i malu količinu zdravih masti, plus dva međuobroka.

Pročitajte više