Fitness izazov: U 20 dana do ispeglanog trbuha!

Foto: Facebook, Pinterest

ZAKLJUČILI smo kako je sutrašnji dan idealan za početak novog fitness izazova.

I ovom putem zahvaljujemo svima koji su nam se pridružili u prošlom fitness izazovu i zahvaljujući tome postigli savršenu guzu. 
 
Ovaj izazov ne omogućuje vam baš nikakvu dilemu oko donošenja odluke za njegovo prihvaćanje.

Vjerujemo kako ne postoji osoba koja uživa u činjenici što nema zategnut trbuh.

Čak je i na dječjim crtežima velik trbuh simbol debljine.

Stoga, uhvatite peglu, odnosno, prihvatite vježbe koje će ispeglati i najproblematičniji trbuh!
 
Istina je kako mišići abdomena ne mogu doći do izražaja ukoliko su isti prekrivenim masnim naslagama, međutim, mi vjerujemo kako ćete, ukoliko za to postoji potreba, "uhvatiti se u koštac" s dijetalnim načinom prehrane.

Ipak, gubitak masnih naslaga nije jedini kriterij za postizanje savršenog trbuha.

Zapitajte se što bi konkretno postigli dijetalnim načinom prehrane ukoliko se ispod masnih naslaga vašeg trbuha ne nalaze kvalitetno izgrađeni mišići. Vjerojatno biste samo bili u vitkoj, međutim ne i u pravoj fitness formi. 
 
Dakle, u narednih 20 dana pozabavit ćemo se vježbama za mišiće abdomena.

Konkretnije, radi se o vježbama za vanjsku trbušnu muskulaturu, odnosno  m. rectus abdominis te m. obliquus externus abdominis te vježbama za unutarnju trbušnu muskulaturu, a koju čine m. obliquus internus abdominis te m. transversus abdominis.

Iako se najveća pažnja uobičajeno posvećuje vanjskoj trbušnoj muskulaturi, treba naglasiti kako upravo vitak i uzak struk podrazumijeva snažnu unutrašnju trbušnu muskulaturu. 
 

 
Ovaj je izazov namijenjen i muškarcima i ženama, jer želja sa uskim strukom i dobro mišićno izgrađenim trbuhom prelazi sve, pa tako i spolne karakteristike. 


U sutrašnjem dnevnom članku koji izlazi u 9 sati prijepodne detaljnije će biti pojašnjen način na koji možete vrlo jednostavno slijediti ovaj izazov i uživati u efektima pozitivnih mišićnih promjena.
 

Cover girl! As fotos de hoje são para a próxima edição da Muscle & Fitness Brasil 󾭞. Estarei na capa da revista contando...

Posted by Alice Matos on 16. studenoga 2015


Ukoliko se nismo razumjeli, već sutra je 1. dan izazova za čije vam je sudjelovanje potrebna samo adekvatna podloga za vježbanje, poput podne prostirke ili debljeg tepiha, te dakako, želja za snažnom trbušnom muskulaturom te vitkim i uskim strukom. 
 

 

Pročitajte više