Gisele Bündchen skinula se u bikini i pohvalila fantastičnom linijom

IAKO će 20. srpnja proslaviti 41. rođendan, Gisele Bündchen u zavidnoj je formi. Slavni supermodel uživa u ljetnim danima koje provodi na plaži. 

"Nedjelja, ljeto i sunce = raj", napisala je na engleskom i portugalskom uz fotografiju na kojoj pozira u bikiniju leopard uzorka i pokazuje fantastičnu liniju. 

Pohvalila se utreniranim nogama i ravnim trbuhom te inspirirala svoje fanove da slijede njen režim, koji uključuje jogu i meditaciju. Naime, prošloga tjedna otkrila je da se prije nekoliko godina počela baviti tim vještinama.

"Uz pomoć joge i meditacije, iz tog razdoblja sam izašla jača i sretnija. Bez obzira na to koliko su teški izazovi pred nama, uvijek donose priliku za transformaciju", poručila je. 

Bündchen sa suprugom Tomom Bradyjem ima dvoje djece, ali uvijek se trudi pronaći vrijeme za sebe, što smatra ključnim za tjelesno i mentalno zdravlje. 

"Najčešće ne shvaćamo da smo izgorjeli dok nismo potpuno iscrpljeni - mentalno, emocionalno i tjelesno", pojasnila je jednom prilikom na Instagramu. 

Pročitajte više