Glumica iz Harryja Pottera tvrdi: Od snimanja imam čudnih problema s težinom

GLUMICA Jessie Cave progovorila je o neugodnom iskustvu.

Cave, koja je utjelovila Lavender Brown u posljednja tri filma o Harryju Potteru, za The Independent je dala iskreni intervju u kojem je otkrila da se odnos drugih prema njoj na setu promijenio nakon što se udebljala.

"Puno sam se udebljala nakon Harryja Pottera i Princa miješane krvi jer sam se prestala izgladnjivati", rekla je ova 34-godišnjakinja.

Međutim, kad se vratila na set zbog snimanja Harryja Pottera i Darova smrti 2, kaže da je "tretirana kao da je druga vrsta".

"Bilo je užasno. Vjerojatno je više bio problem u meni i mojim nesigurnostima. Bila sam svjesna da ne stanem u iste traperice, ali u to vrijeme glumice nisu nosile odjeću veću od konfekcijskog broja 36. To je bila i moja veličina u prethodnom filmu, ali sad mi je pristajala veličina 40. To je bilo užasno neugodno iskustvo", pojasnila je Cave.

Zbog toga se osjećala nevidljivo, iako je njena uloga u filmu polučila uspjeh.

"I otada imam čudne probleme s težinom i poslom. Teško je, žene kroz to prolaze cijelo vrijeme. Gluma je toksična. Ako ne radite dobro, samo vas odbijaju. To je kao da idete na milijun prvih spojeva, sve ide dobro i onda vam se više nikad ne jave", dodaje glumica.

Gledala je djevojke oko sebe, svoje kolegice i shvaćala da su "neke bolje od nje, neke ljepše, neke mršavije, jednostavno savršene". 

Nakon ovog iskustva, Cave se povukla i okrenula komediji i pisanju. 

Pročitajte više