Glumica odradila prvi trening u društvu nakon 14 mjeseci pa se pohvalila fit linijom

KELLY RIPA se i s 50 godina može pohvaliti vitkom linijom. Nakon 14 mjeseci odradila je prvi plesni trening sa svojom trenericom Annom Kaiser i odlučila taj trenutak ovjekovječiti fotografijom koju je objavila na Instagramu.

Pokazala je da pandemija i boravak u kući nisu ostavili trag na njenom tijelu. Naziru joj se trbušni mišići, koje će ponosno prošetati plažom ovoga ljeta.

"Volim plesati, a voli i ona", rekla je ranije Kaiser u razgovoru za Women's Health. Njezini treninzi kombinacija su kardio i funkcionalnih vježbi, koje pomažu glumici održati formu.

Prije pandemije su se nalazile barem četiri puta tjedno i odrađivale jednosatne treninge. Kelly voli i Soul Cycle, a 99 posto njezine prehrane čine biljke.

"Tako se hranim godinama i zbilja se dobro osjećam pa ne namjeravam prestati", kaže Ripa, koja od 2015. slijedi alkalnu dijetu koju joj je preporučio nutricionist Daryl Gioffre. Ta prehrana uključuje samo namirnice poput povrća, zdravih masti i cjelovitih žitarica te voće s malim udjelom šećera. 

Pročitajte više