Jedan potez, ali savršeno "mučenje" za konačno ravan trbuh!

Foto: 123rf

RAVAN trbuh, mišičav trbuh, ili tek čvršća jezgra - ima li tko da to ne želi? No, za to se valja i pobrinuti, a kako drugačije nego - zdravom prehranom i vježbom. Što se tiče prehrane, tu smo da vas motiviramo, a što se tiče vježbe - tu smo da vam pokažemo. U skladu s tim, u vječnoj potrazi za vježbama koje će biti učinkovitije od ostalih, pronašli smo ovaj potez s kojim ćete definitivno angažirati sve mišiće svog trupa i tako pomoći vašem trbuhu da postane onakav kakvog želite. Ravan i čvrst. 

Ovaj potez čak ni na prvi pogled ne izgleda lagano, što znači da će vas dobro pomučiti, no ako je to ono što tražite - tada zapnite dok ga ne uvježbate, a potom svakako uključite u svoju fitness rutinu. 

I znajte da čak i jednim potezom možete doći do rezultata, naravno, ako ustrajno odradite minimalno 3-4 serije s barem 12 ponavljanja. To vam sigurno neće oduzeti puno vremena, ali će vam svakako dobro doći da ojačate jezgru i pokrenete metabolizam. 

Za početak se postavite u pozu klasičnog planka na dlanovima. Gornji dio tijela mora vam biti čvrst i stabilan sa stisnutim trbušnim mišićima i ukopanim dlanovima koji će vas držati na "mjestu" dok skačete i kukove pokušavati zabaciti što više prema nebu. 

Pritom pazite da vam noge stalno budu ravne. 

Sretno! 

Pročitajte više