Jednu su nazivali anoreksičnom, drugu debelom, a sada su napravile odličnu stvar

Foto: Instagram

CYBER nasilnici nisu ih puštali na miru pa su im odlučile "začepiti usta".

Anonimnost koju društvene mreže pružaju dežurnim dušobrižnicima omogućila im je da nesmetano komentiraju sve što požele, a nekako najčešće se na tapeti nađe tuđi izgled. Dok su jedni "premršavi i anoreksični", drugi opet ne zadovoljavaju njihove kriterije pa su vjerojatno "predebeli". 

Upravo s takvim komentarima na dnevnoj bazi se susreću influencerice Dani Austin i Sarah Tripp. Dani je često dobivala komentare da je anoreksična, a Sarah su neprestano govorili da je predebela.

Kako bi dodatno naglasile svoje različitosti, ali i svima pokazale da je svako tijelo jednako lijepo, ove dvije prijateljice potpuno različite građe objavile su fotografije na kojima poziraju u identičnom bikiniju.

"Ovo je moja prijateljica Dani. Ona nosi veličinu nula i jedna je od meni najdražih žena na Instagramu. Zbog svoje prirodno vitke figure, priznaje da često dobiva komentare kako je anoreksična, da treba pojesti nešto i da ima pileće nogice. Zar to nije tužno? Ono što ja znam je da je to prekrasna, snažna i zdrava žena. Dani je nevjerojatna poduzetnica. Ona je preljubazna i jedna je od najistaknutijih blogerica koje poznajem", napisala je Sarah na svom Instagramu te otkrila kako i nju godinama omalovažavaju na isti način iako se nalazi "na drugoj strani vage".

"Potpuni stranci mi pišu da sam predebela i užasan uzor. Znam da me moje obline čine seksi, snažnom i elegantnom! Znam i da moja osobnost ne ovisi o veličini mojih traperica ili onome što netko kaže o meni", napisala je te istaknula kako je krajnje vrijeme da prestanemo tolerirati vrijeđanje i zlostavljanje potpunih stranaca. 

Upravo je to bila njihova misao vodilja kada su odlučile na svojim Instagram profilima podijeliti niz fotografija na kojima poziraju u jednakim bikinijima.

Sličnu poruku je podijelila i Dani.

"Sara mi je priznala da svakodnevno dobiva brojne opasne komentare poput onih da je predebela, nezdrava ili loš uzor. To je tako nepristojno i smiješno! Iskreno ne mogu se sjetiti nikoga tko je bolji uzor od Sare. Njen jedini cilj je da pomogne svim ženama da se osjećaju samouvjereno i da vole svoja tijela bez obzira na veličinu! Ona je tako slatka, pozitivna i osnažujuća i doista se brine o svakom od svojih sljedbenika", napisala je Dani.

Kako je istaknula, sigurna je da su se svi barem jednom osjetili povrijeđenima zbog tuđih zlih komentara koji su probudili uspavani glas u našim glavama i natjerali nas da se ne osjećamo dovoljno lijepo, pametno ili uspješno. 

Djevojke su istaknule kako se ženska snaga skriva u njihovom samopouzdanju i vrijeme je da svi shvate kako su više od tijela u kojem se nalaze. Bravo, cure!

Pročitajte više