J.Lo i Alex Rodriguez teško podnose svoj desetodnevni izazov i stalno su gladni

Foto: Instagram

PJEVAČICA Jennifer Lopez i njen dečko Alex Rodriguez pozvali su fanove da im se pridruže u desetodnevnom izazovu. Odlučili su ne jesti ugljikohidrate i šećer kako bili u što boljoj formi.

“Pridružite se meni i Jennifer u desetodnevnom izazovu. Nema ugljikohidrata, nema šećera. Tko je za?”, upitao je Rodriguez na Instagramu.

We pinky promise. 🤞🏽 . . . Join me and Jennifer for a 10-day challenge. No carbs, no sugar. Who's in? 😰 . . . Challenge two of your friends below. 👇🏽 . . . Someone hide the cookie dough 🍪 #ignoremydancing

73.8k Likes, 5,023 Comments - Alex Rodriguez (@arod) on Instagram: "We pinky promise. 🤞🏽 . . . Join me and Jennifer for a 10-day challenge. No carbs, no sugar. Who's..."

Sljedeći dan objavio je fotografiju sočnog odreska kako bi još jednom inspirirao korisnike te društvene mreže da pokušaju isto što i oni. Naime, iako su dio namirnica izbacili iz prehrane, meso je dozvoljeno.

Ipak, čini se da im je drugi dan izazova bio teži nego što su očekivali. Sudeći prema objavama Jennifer Lopez, shvatila je što šećer radi tijelu.

“Ispostavilo se da kad ne jedeš šećer, a ni ugljikohidrate, cijelo vrijeme si gladan. Zbog toga pokušavamo jesti puno zdravih užina”, rekla je i objavila fotografiju krastavaca, paprike, tune, mahuna i želea bez šećera. 

“Činilo se kao dobra ideja kad sam vas izazvao. Jeo sam jaja i avokado danas. Umirem”, dodao je Rodriguez i otkrio da ni njemu nova dijeta nije jednostavna.

Treći dan izazova ručali su salatu s kuhanim jajima, krastavcima, paprikom, gljivama, lukom, puretinom i prokulicama. 

Oboje su pokušali natjerati i svoje slavne prijatelje da im se priključe jer se osjećaju usamljenima pa su izazvali, između ostalih, novinarku Hodu Kotb i voditelja Michaela Strahana.

Pročitajte više