Kako nas varaju fitnes posvuduše

Foto: Instagram

ISKAČU kao iz pašteta i vade mast svima koji ih pogledaju i pritom toliko obmanjuju javnost da se sve više, posebno mladih cura, počinje patiti od depresiji misleći kako nikada neće doći do takvih tijela. Pričamo naravno o fitnes posvudušama koje sa svojim prije i poslije i tonom best of fotki hvale po društvenim mrežama i doslovno izazivaju zazubice internet. Nije da ne izgledaju savršeno i da se nemaju čime pohvaliti, ali realno – mislite li da oni uvijek, baš uvijek izgledaju savršeno? 

Kako da ne! Kažu one koje su itekako svjesne da sve te fitnes „inspiracije“  nastaju nakon dugotrajnog vježbanja pred ogledalom, s vježbom „kako snimiti najbolju fotografiju“ – iz najboljeg kuta, na najboljem svjetlu i u najbolje vrijeme. Primjerice – kada su gladne ili odmah nakon treninga.

Jer u stvarnosti često izgledaju drugačije. 

Pokazale su to fitnes guru zvijezde koje znaju o čemu pričaju, a isto tako znaju i da, posebno nakon jela, izgledaju prilično slično svima onima koji toliko jako teže postati kao one.

One, međutim, jako dobro znaju kakva je prava istina, a ona glasi – nitko nije savršen.

Uostalom, dokazale su to i ovim iskrenim inspirirajućim fotografijama. Upoznajte pravo izdanje fitnes zvijezda Tiffany Brien, Iskre Lawrence, Jen Widerstrom i Brittany Dawn.

 

 

Pročitajte više