Khloe Kardashian otkrila omiljenu vježbu za stražnjicu i tajne svojih treninga

Foto: Instagram

KHLOE Kardashian zadivila je svijet svojom fitness transformacijom nakon razvoda od Lamara Odoma. Promijenila je prehranu i počela trenirati kako bi se lakše nosila s ljubavnim brodolomom, a onda je prije nešto manje od dvije godine ostala trudna s Tristanom Thompsonom.

Bojala se kako će se trudnoća odraziti na njen izgled, no zdravih navika se nastavila pridržavati. Nakon rođenja kćerkice True vrlo brzo se ponovno vratila u teretanu iako su je liječnici upozoravali da bi trebala još malo pričekati.

“Moj um je znao da to mogu, ali tijelo nije tako mislilo. Mislila sam da sam zvijer u teretani, voljela sam vježbati i zato sam u sebi vodila borbu. Kad sam shvatila da ne mogu napraviti što moj mozak traži i želi, bila sam obeshrabrena”, izjavila je Khloe u intervjuu za Women’s Health.

Međutim, polako je postajala sve snažnija. Sada, više od godinu dana nakon porođaja, u teretani je već u 6:30.

“True ustaje u 7:30 i tada želim biti uz nju”, kaže.

Vježba pet do šest dana u tjednu. Njena rutina se razlikuje, ali općenito uključuje 30 minuta kardio vježbi i 30 minuta kružnog treninga.

“Radim vježbe za gornji i za donji dio tijela. Ponedjeljkom, srijedom i petkom sam fokusirana na gornji dio tijela, a utorkom i četvrtkom na donji”, pojasnila je Kardashian.

Tijekom izvođenja kardio vježbi koristi uže za preskakanje, pokretne stube, ali i boksa. 

“Možda zvuči nevjerojatno, ali volim burpeeje. Ne znam zašto, ali stvarno ih volim”, dodaje.

Baš poput svojih sestara Kim i Kourtney, Khloe veliku pažnju pridaje stražnjici. Njena omiljena vježba je ona koja uključuje elastičnu traku za otpor.

“Stavite je oko koljena i spustite se na sve četiri. 30 sekundi radim fire hydrant što je vježba koja je dosta slična magarećim udarcima koje obično ubacim na kraju. Takve vježbe izvodim s utezima na gležnjevima, a to je ubojito”, smatra.

Mnogi se pitaju kako joj polazi za rukom pridržavati se intenzivne rutine, no Khloe tvrdi da je uspjela doći do točke kada je to za nju opuštajuće.

“Uživam u vježbanju. Za mene je to oblik mentalne terapije kojim se rješavam stresa”, ističe.

Osim u teretani, vrijeme provodi u dugim šetnjama s kćerkicom, a poput slavne glumice Elizabeth Hurley, izvodi čučnjeve gdje god je to moguće.

“Podignem True i radim čučnjeve dok je držim u rukama.”

Pročitajte više