Khloe Kardashian otkrila terapiju kojom se liječi nakon bolnog prekida

Foto: Instagram

NIJE tajna da Khloe Kardashian proživljava iznimno teško razdoblje. Naime, kako je otkriveno, dečko Tristan Thompson s kojim ima kćerkicu True, prevario ju je s Jordyn Woods, najboljom prijateljicom mlađe sestre Kylie Jenner.

Reality zvijezda na Instagramu zbog toga objavljuje poruke o vjeri u Boga koja je ne napušta čak ni u najtežim trenucima, ali otkrila je i što joj još pomaže pri liječenju slomljenog srca.

Objavila je fotografiju sprava u teretani i jednu riječ: “Terapija.”

Nije točno pojasnila kakve vježbe izvodi, ali sasvim sigurno je riječ o eksplozivnim treninzima visokog intenziteta koje preferira otkako je rodila, piše E!. Također, Khloe Kardashian radi na vježbama snage za cijelo tijelo koje kombinira s HIIT treningom, dok kardio odabire ponedjeljkom.

Ovo nije prvi put da je bolan prekid odlučila liječiti radom na vlastitom tijelu. Nakon što se razišla s Lamarom Odomom koji ju je također varao, vježbala je i to joj je, kaže, pomoglo.

“Bilo je terapeutski, a rezultat je bio gubitak kilograma”, izjavila je 2017. kada je smršavjela više od 20 kilograma.

“S vremenom sam vidjela da mi se tijelo mijenja i odlučila nastaviti istim tempom. Onda sam odabrala i trenera, a nakon nekoliko mjeseci i nutricionista. Moje putovanje je bilo dugotrajno, ali je rezultiralo promjenom životnog stila. Ne pokušavam smršavjeti 15 kilograma u 30 dana, želim da ovo bude promjena za ostatak mog života”, dodala je.

Sve je to rezultiralo i njenim showom Revenge Body na kanalu E!, u kojem je pomagala ženama u sličnoj situaciji.

Pročitajte više