Khloe Kardashian pokazala isklesan trbuh: Izgleda bolje nego ikad

Foto: Instagram

NAKON razvoda od Lamara Odoma, Khloe Kardashian se proslavila nevjerojatnom tjelesnom transformacijom. Njeno "osvetničko tijelo" postalo je toliko popularno da su mnogi odlučili okušati njenu metodu potpune promjene načina životnog stila i tako je nastao čak i reality show "Revenge Body".

Sada, nekoliko mjeseci nakon novog ljubavnog brodoloma, Khloe Kardashian ponovno se može pohvaliti vitkom linijom. Naime, nakon što je doznala da ju je dečko Tristan Thompson prevario s najboljom prijateljicom mlađe sestre Kylie Jenner, Khloe ga je konačno ostavila i posvetila se sebi i kćerkici True.

Da je to imalo učinka vidi se na fotografijama s odmora na Otočju Turks i Caicos, gdje se reality zvijezda odmara sa sestrom Kourtney i prijateljicama.

Iako je isklesala trbuh, Khloe je zadržala svoje prepoznatljive obline. U minijaturnom ružičastom kupaćem kostimu pokazala je utegnuto tijelo i oduševila svoje pratitelje.

Tajna njenog uspjeha je u zdravoj, uravnoteženoj prehrani i redovitoj tjelovježbi. U teretani provodi pet do šest dana u tjednu, a aktivan životni stil vodi i zahvaljujući jednogodišnjoj kćerkici True zbog koje je cijeli dan u pokretu.

Pročitajte više