Khloe Kardashian razbjesnila obožavatelje objavom o mršavljenju

Foto: Instagram

REALITY zvijezda Khloe Kardashian nije prvi put izazvala raspravu na društvenim mrežama svojim stavovima o mršavljenju i onom što ona smatra zdravim životom.

Tako su sestre Kardashian nedavno otkrile da su nakon blagdanskog prekomjernog uživanja u hrani krenule na rigoroznu dijetu. Naime, na njihovom se meniju, navodno, nalazi samo salata.

Vjerojatno potaknuta nimalo jednostavnom dijetom, Khloe se na svom Instagramu odlučila našaliti na vlastiti račun, ali mnogima ta šala baš i nije "sjela".

"Dvije su stvari koje djevojke žele: izgubiti kilograme i jesti", napisala je Khloe.

Pomalo očekivano, nije trebalo dugo vremena da kritike krenu stizati sa svih strana, a među najoštrijim komentatorima našla se i glumica Jameela Jamil.

"Ovo me rastužuje. Nadam se da će moja kći, kada odraste, željeti više od ovoga" napisala je Jamil te dodala: "Šaljem ljubav ovoj jadnoj ženi. Industrija i mediji su joj to učinili".

Ovo nije prvi put da glumica javno proziva medije za stvaranje potpuno pogrešne slike "savršenog" ženskog tijela. No, nije ona jedina koja je osjetila potrebu reagirati na Khloeinu objavu.

"Zapravo je tužno koliko djevojaka prati Khloe Kardashian i koliko ih smatra da je normalno da sve one žele izgubiti kilograme, umjesto da budu zadovoljne svojim tijelom", napisala je jedna korisnica Twittera, a mnogi su se složili s njom.

Pročitajte više