Kim Kardashian je skinula 7 kilograma u 21 dan kako bi stala u haljinu Marilyn Monroe

Foto: Profimedia

ODRŽANA je Met Gala, najiščekivaniji modni događaj sezone. Tema je bila pozlaćeni glamur, a jedna od zvijezda koje su zablistale je Kim Kardashian, koja se pojavila s Peteom Davidsonom. 

Reality zvijezda odjenula je haljinu Marilyn Monroe. Međutim, kad ju je prvi put isprobala prije nekoliko tjedana, haljina joj nije pristajala. Zato je Kim, prema vlastitom priznanju La Li Anthony, u tri tjedna skinula sedam kilograma. 

Inače, riječ je o haljini Jeana Louisa koju je Monroe nosila kad je pjevala Happy Birthday, Mr. President Johnu F. Kennedyju tijekom njegove proslave 45. rođendana u Madison Square Gardenu 1962. godine. 

Nazvana "najskupljom haljinom na svijetu", kreacija s kristalima postavila je Guinnessov svjetski rekord kada je prodana na aukciji za 4.8 milijuna dolara, odnosno preko 5 milijuna dolara s dražbenim naknadama.

Detalje brze dijete nije otkrila, ali poznato je da Kim inače ustaje u zoru i trenira već u 5:30. Također, od 2019. konzumira uglavnom namirnice biljnog porijekla.

Obično odspava pet sati u noći, ali stručnjaci upozoravaju da većina ljudi treba sedam do devet sati sna u noći. Prosječnoj osobi ne preporučuje se štedjeti na noćnom snu jer to može usporiti izgradnju mišića i gubitak masti.

Pročitajte više