Klijent odbio slavni model jer se udebljala centimetar u bokovima

Foto: Instagram

MODEL Victoria’s Secreta Bridget Malcolm šokirala je svojim priznanjem. Naime, prošla godina za nju je bila prilično teška. 27-godišnjakinja se oporavljala od anoreksije i konačno je došla do točke kad se više ne boji hrane.

Fotografijama na Instagramu je otkrila da se sada osjeća zdravo i snažno u teretani. Međutim, čak i kada je imala nezdrave mjere, jedan klijent joj je otkazao suradnju jer se udebljala centimetar u bokovima.

“Ovo sam bila ja par tjedana prije odbijenice važnog klijenta. Razlog je bio što moje tijelo ne izgleda dovoljno dobro. Djevojka na ovim fotografijama mjesecima nije imala menstruaciju i morala je spavati 12 sati da bi mogla funkcionirati. Najgore je što mi je klijent otkazao suradnju jer sam se udebljala centimetar u bokovima u odnosu na prethodnu godinu”, otkrila je Malcolm. 

Kako tvrdi, od nje se očekivalo da u bokovima nema više od 88 centimetara. 

“Najbolje angažmane sam imala kad mi je obujam kukova bio 83 centimetra. Neki modeli će to održavati bez obzira na sve. Ja nisam jedna od tih cura i dosta mi je pritiska kojem sam bila izložena 14 godina”, dodala je.

Godinu dana nakon što se suočila s činjenicom da boluje od poremećaja prehrane, zahvalna je što jede i vježba te, najvažnije, zdravije izgleda.

“Zdravlje mi je prioritet. Ako posao bude prepreka, napustit ću karijeru modela”, upozorila je.

Zahvaljujući agentu, ima angažmane među klijentima koji prihvaćaju njeno tijelo i izgled.

“To je dokaz da se modna industrija mijenja. Ima nade”, zaključila je.

Pročitajte više