Kućni trening poznate trenerice s jako čudnim vježbama

Foto: Instagram 

VJEŽBANJE vam je postalo malo monotono i više ne znate koje bi vas vježbe mogle i zabaviti i učvrstiti vaše tijelo? Bez brige jer je poznata trenerica slavnih Tracy Anderson nedavno lansirala kućni trening s vježbama koje sigurno ne radite, barem ne toliko često, a koje biste mogli opisati malo čudnima. Međutim, to su, prema njenom mišljenju, provjereno dobre vježbe za jačanje cijelog torza, a posebno trbuha i njegova mekanog donjeg dijela koje biste trebali trenirati upravo sada, kako vam ljeti ništa ne bi prelazilo preko ruba gaćica. 

Njene vježbe zapravo su varijacija poznatih vježbi s manje uobičajenim potezima. Manje-više počinju iz poze planka, a kako su čudnim dodacima vježbe postale malo čudnije od uobičajenih, tako ih je Tracy i nazvala. 

1. Plank Attitude Combo 

2. Plank Sous Sous to Step Forward 

3. Hydrant Side Kick Toe Tap Combo 

4. Open Diagonal Plank Extend Side 

5. Flexed Coupe Swing to Plank Arabesque 

Vjerujemo da će vam sve biti malo jasnije kad pogledate video, pa ako vam se vježbe svide, jer su doista neobične, pokušajte ih ukomponirati u trening. 

Prvo ih naučite pravilno izvesti, a potom ih ponovite u zadanom broju ponavljanja, baš kako savjetuje trenerica Tracy Anderson. 

Pročitajte više